Da var jeg i gang med mitt fjerde semester av bachelorgrad i Økonomi og ledelse. Dette semesteret skal jeg studerer Digital Markedsføring som valgfag, og jeg er veldig spent på hva dette semesteret har å by på.

Etter første time så skulle man lage en blogg noe som går utenfor komfortsonen min og jeg er veldig skeptisk til det. Men samtidig så tror jeg at dette blir et lærerikt semester på grunn av et spennende fag innen teknologi noe som jeg synes er veldig gøy å følge med på fremover.

Så langt virker forelesningene med Arne Krokan spennende. Han snakket mye akkurat om dette hvordan teknologien har utviklet seg, spesielt i Kina og de utfordringene og konsekvensene som vi møter på. For å nevne noen temaer som jeg synes både er interessant og skummelt er for eksempel kunstig intelligens og Social Credit System. Det med robot dommer som skal erstatte menneskelig dommer eller SCS et vurderingssystem som overvåker alt vi gjør.

Jeg vil komme med ett innlegg om Social Credit System noe som jeg synes er veldig skummelt og fascinerende tema.

Kategorier: Uncategorized

2 kommentarer

Kp · januar 18, 2019 10:01 pm

Anbefaler deg å lese https://kampanje.com/markedsforing/2015/04/–den-javla-bloggen/

    nicksiri · februar 6, 2019 2:12 pm

    Takk, for tipset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *